Реклама

Деветият и последен сезон на „Офисът” започва на 4 септември по bTV Comedy. Премиерните епизоди на сериала, който е американска адаптация на британската комедия със същото име, ще се излъчват всяка делнична вечер от 23:30 ч.

Това е вторият сезон, в който главен герой не е Стив Карел (в ролята на Майкъл Скот). Деветият сезон се фокусира върху връзката между Джим (Джон Красински) и Пам Халпърт (Джена Фишър).

След като Джим решава да следва мечтата си и да отвори маркетинг компания във Филаделфия, Пам започва да се тревожи за преместването и възможния стрес за двойката. Същевременно Анди Бернард (Ед Хелмс) оставя офиса за 3-месечна почивка по вода и скоро напуска работата си, за да следва мечтата си да бъде звезда. Дуайт Шрут (Рейн Уилсън) е повишен в регионален мениджър.

Любопитни факти

- Стив Карел е женен за Нанси Елън Карел, която играе в няколко епизода на сериала.

- Първата целувка на Пам и Джим, е първата екранна целувка на Джон Красински.

- Сет Роджън се явява на кастинг за ролята на Дуайт.

- По време на снимките на епизод, заснет на пясъчна повърхност, без да иска Рейн Уилсън хвърля пясък в очите на Лесли Бейкър, в следствие на което той е отведен в болница – за почистване на роговицата.

- Стив Карел, Джон Красински, Джена Фишър и Уилсън излезли на обяд след прослушването си, без изобщо да подозират за следващите осем години на работа заедно.

- Джена Фишър и Анджела Кинсли са най-добри приятелки в живота, като дори Фишър е кръстница на детето на Кинсли.

- В един от епизодите, където Майкъл е трябвало просто да прегърне Оскар, Стив Карел решава да импровизира и да го целуне. Поради тази причина реакциите им изглеждат толкова истински.

- Рейн Уилсън е умолявал Кейт Сакхоф от „Бойна звезда: Галактика” да бъде прослушана за бившата жена на Дуайт. 

Вижте ТУК още снимки от деветия сезон на „Офисът”.