Реклама

Америка Ферера, позната като грозната Бети от едноименния сериал, е главна героиня в „Супермаркет”. Премиерният за България сериал ще се излъчва от 5 септември, всеки делничен ден от 21:30 ч. по bTV Comedy.

„Супермаркет” разказва за уникално семейство от служители в огромен магазин, концентрирайки се върху живота на Ейми (Америка Ферера) – най-стария служител в магазина, който балансира всичко случващо се, и Джоан (Фелдман) – мечтател, решен да докаже, че работата може да бъде забавна и приятна.

Техни колеги са Гарет (Колтън Дън), амбициозният Матео (Нико Сантос) и сладката тийнейджърка Шейен (Никол Блум). Мениджър и надзорник е привлекателният Глен (Марк МакКинли), а асистент-мениджър е Дина – леко агресивна и действаща по правилата.

„Супермаркет” е сниман в Сейнт Луис, Мисури, а декорът на поредицата може да бъде забелязан в един от камионите не Universal, намиращ се в Лос Анджелис на булевард „Бархам“. 

Тони Плана играе за втори път баща на Америка Ферера, като първата такава роля е в сериала „Грозната Бети”.

Във всеки епизод табелката на Ейми (Америка Ферера) е с име, различно от истинското й. Причината за това е, че Ейми не обича да я заговарят непознати и да я наричат с истинското й име, сякаш са си първи приятели и се познават от години.

Пилотният епизод на сериала е заснет в Kmart. Ако се вгледате в табелките с цените на рафтовете, ще може ясно да откроите името и логото на магазина.

„Беше ми много интересно с ролята, защото в истинския живот, на работното място, не винаги споделяш всичко с колегите си, относно личния си живот“, разказва Америка Ферера. По думите й Ейми е точно такава: „Чрез всеки следващ епизод, се разбира, че тя крие доста неща за себе си, не защото са лоши, а защото подбира на кого какво да каже. Харесва ми, че сериалът разказва за обикновени, работещи хора от средната класа. Винаги е интересно какво те имат да кажат”. 

 „Когато екипът, който работи по сериала е по-малък, сценарият те грабва веднага, допълва Бен Фелдман. Но когато работиш с много хора, напрежението е малко. Не знам кое е по-доброто от двете, но работата с този екип никога не е скучна!”.