Реклама

Той е един от арогантните костюмари, работещи горе, а тя – страхотно момиче, което обаче идва от приземния етаж. Затова никой не очаква връзката им да успее. „Онези от партера” е забавен, интересен и разтоварващ сериал, който започва на 25 февруари и ще се излъчва всяка събота и неделя в 22:30 ч. по bTV Comedy.  

„Онези от партера” предлага модерен и комедиен прочит на вечния проблем – класовото разделение, и поглед към света на корпоративните служители. 

Броуди (Скайлър Астин) е млад и преуспяващ банкер в „Ремингтън тръст", който мисли, че ще прекара просто една нощ с Джени (Брига Хийлън) – красавица, която среща на фирменото парти на компанията. Скоро Броуди разбира, че Джени работи в отдела за поддръжка на сградата и се сблъсква с нов, различен от неговия, свят – този на поддържащия персонал – група от задружни, щастливи и безгрижни хора. 

Преди да срещне Джени, Броуди добре знае какво иска за бъдещето си. Той е съсредоточен върху работата и иска да бъде като шефа си мистър Менсфийлд – много богат и малко арогантен. В тази роля влиза гост звездата на сериала Джон К. Макгинли, познат от „Взвод”, „Седем”, „Скалата”, сериала „Смешно отделение” и много други. 

Джени, независима и със силен характер, кара Броуди да се чувства празен и променя възгледите му за живота на горните етажи. Докато световете им се преплитат, двамата се опитват да се справят с растящите си чувства и с отношението на колегите към връзката им. 

Продукцията е създадена от Бил Лорънс („Агнешко”, „Шеметен град”, „Смешно отделение”) и Грег Мейлинс, продуцент на „Как се запознах с майка ви”, „Приятели”, „Уил и Грейс”, „Без пукната пара”.