Реклама

Нов забавен сериал, представящ комичната страна на емигрантския живот, стартира на 5 октомври по bTV Comedy. Поредицата носи името „Гражданинът Кхан” (Citizen Khan, Великобритания, 2012г.), а главни герои в нея са пакистанско семейство, техните близки и приятели, които от години живеят в Англия.  

Господин Кхан е надут, стиснат пакистански бизнесмен, мечтаещ да стане президент на Бизнес Асоциация Спаркхил. На едната му дъщеря предстои да се омъжи за красивия, но мрачен Амджад Малик, чиято майка гледа на него пренебрежително, а когато сватбата наужким бива отменена Кхан трябва да продължава с плетенето на кошницата си, осигурявайки семейния бюджет по все по-нелепи начини. Напълно очаквано гражданинът се забърква във всевъзможни неприятности, свади и дразги, объркващи не само неговия, но и живота на околните.

В една пакистано-британска комедия, доловила част от битието на ислямския свят, гражданинът Кхан ще разсмива всеки зрител, през първата част на октомври, от понеделник до петък от 20:30 часа само по bTV Comedy. В ролите зрителите ще видят Адил Рей, Шобу Капур, Мая Сонди, Абдула Афзал и др.

Последни

Реклама