Реклама

Нов забавен сериал, представящ комичната страна на лекарската професия, стартира през юни по bTV Comedy. Поредицата носи името „Стажанти”, а главни герои в нея са няколко бъдещи лекари и техните първи крачки в болничната реалност.  

Сюжетът на комедийния сериал „Стажанти” е основан на действителни случаи от лекарската практика. Поредицата е взривна смесица от забавни ситуации, хаплив хумор с черен подтекст и добро настроение. Всяка от сериите разказва за успехите и пораженията на главните герои. Ежедневно бъдещите лекари попадат в смешни и нелепи ситуации, често пъти провокирани от техният ръководител, циничния и саркастичен доктор Биков.

Идеята за „Стажанти” принадлежи на Вячеслав Дусмухаметов, който е един от създателите на сериала „Универ“.  Дусмухаметов е випускник на Челябинската държавна медицинска академия. Годините, прекарани в това заведение, последващата специализация по терапия, както и лекарската му практика стават първоизточник на множество шеги и забавни ситуации в самия сериал.

„Стажанти” стартира на 25 юни в ефира на bTV Comedy и ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 часа.

Тагове: @