.
Вход / Регистрация
Още смях по руски и семейни изненади в премиерния трети сезон на „Двама бащи,двама синове”
Новите истории от живота на Павел Гуров продължават от 7 февруари, всеки делничен ден от 18:00 ч. по bTV Comedy
  • 23:20 bTV Новините
0
Гласувай
  • :(
  • :|
  • :)

Още смях по руски ще предложи bTV Comedy  на своите зрители в премиерния трети сезон на „Двама бащи, двама синове”. Новите истории от живота на Павел Гуров продължават от 7 февруари, всеки делничен ден от 18:00 ч. 

Конфликтът между поколенията винаги ще го има, а от това винаги ще следват много забавни и абсурдни ситуации. Това се случва и с героите в „Двама бащи, двама синове”, които се събират по силата на съдбата и заживяват заедно. 

Гуров е успешен артист, чийто бохемски живот е прекъснат от появата на сина му Виктор. С Виктор е и неговия син Влад – внукът на Павел. В живота на тримата се случват сериозни промени.  Към тях се присъединява и бившата жена на актьора, майката на Виктор – Вера, властна и безкомпромисна. Тя преобръща спокойния живот на мъжете и неминуемо ги води до кавги. 

В третия сезон Гурови се изнасят от столицата и заживяват в селска къща, където попадат на  привлекателна съседка. Тя е тв водещ и майка на прекрасна дъщеря. Естествено, Павел веднага се опита да свали майката. Докато дядото се опитва да завърже контакт, внукът Влад много бързо намира общ език с дъщерята на съседката.

На семейството предстоят много изненади, една от които е появата на още един син на Павел, за чието съществуване той дори не знае.

С много хумор, ролите изпълняват талантливите актьори Дмитрий Нагиев, Максим Студеновский, Иля Костюков, Виктория Лукина, Анна Якунина, Галина Петрова, Виктория Чернишева, Алика Смехова, Ангелина Притуманова, Сергей Стьопин, Борис Естрин, Мария Бекер и др.

Новини
Коментари
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре
Вашият коментар: