Реклама

Преди 5 години в телевизионния ефир на България се появи bTV Comedy - уникален канал, който и днес предлага само и единствено комедийна и забавно - развлекателна програма. Неговата цел е да създаде позитивна нагласа и добро настроение у зрителите, да ги разведри и зареди с положителни емоции.

От 5 декември, 5 години след своя дебют на телевизионния пазар у нас, bTV Comedy ще представи на зрителите си нова графична опаковка, ново лого и слоган. Те ще бъдат придружени от „веселата компания” на bTV Comedy. С други думи това са забавни анимирани фигури, подобни на емотикони, чиято основна цел и задача е да поздравят зрителите с усмивка и с намигване да им предадат новия слоган на канала - „Нищо сериозно”. Защото това, от което се нуждаят верните и нови фенове на bTV Comedy е именно да се откъснат за малко от ежедневните си грижи и ангажименти и да не бъдат сериозни поне за малко.

С новото си лого, което вече шеговито се смее, bTV Comedy припомня за своята уникалност в българския ефир - единствения специализиран канал за добро настроение, който излъчва само хумористични сериали, филми и предавания. Ако беше човек, bTV Comedy щеше да е приятелят, който никога не се оплаква и винаги те разтоварва. Защото bTV Comedy е за всеки, който не се взима на сериозно.