Реклама

Случвало ли ви се е да надраскате нещо в чест на любимата си банда, за да се окажете накрая супер разочаровани от резултата? Ние да. И все пак има известна магия в изкуството на феновете, което го прави чаровно и толкова искрено. какво обаче, ако с фенарт се заеме някой, който действително може да рисува?

Илюстраторът Сам Тейлър започва своя арт проект, докато работи на фона на музиката на "Belle & Sebastian".

 "Напоследък много ги слушах, докато рисувах (не се смейте, успокояват душата ми) и си помислих, че бих нарисувал нещо за тях, което е странна идея, тъй като музиката им е толкова сладичка (и прекрасна), а моите рисунки са доста гаднички. Реших, че най-добре би било да нарисувам нещо, вдъхновено от тях, но като си представя, че са някаква японска метъл банда. Предполагам, че тези дни подобно нещо е страшно клише, тъй като Urban Outfitters превръщат всяко меме с котенце, което им попадне, в мрачна тениска, но майната му - това е фенарт."

 

Belle & Sebastian от Сам Тейлър

 

След това Тайлър призовава някои от колегите си да направят същото. Идеята е да се създаде щастливо място, където музикалният гений да може свободно да се пресече с артистичното им вдъхновение.

Резултатите покриват толкова техники в рисуването, колкото и разнообразни са бандите, на които са фенове. 

Вижте сладката ода с водни боички, посветена на Drake, например и после хвърлете едно око на лудата любов по Led Zeppelin.

Led Zeppelin от Hattie Stewart


Какво е общото между всички тези рисунки? Че те са далеч по-добри от всичко, което ние, скромните и не толкова талантливи фенове, бихме могли да направим.