Реклама

Прелестни създания

Прелестни създания

“Прелестни създания” е екранизация на първата част от поредицата “Хроники на чародейците” от Ками Гарсия и Маргарет Стоъл, разбирай - очакват се още. Засега обаче можем да станем свидетели на зараждащата се невъзможна любов между двама специални тийнейджъри. Итън Уейт (Алдън Ерънрайк) е тийнейджър от малък град в Американския Юг, който мечтае да избяга от твърде обикновения си живот. Итън се запознава с непознато и тайнствено момиче, което го привлича неудържимо. Без и двамата да подозират, те са неразривно свързани от свръхестествени събития, случили се дълго преди да бъдат родени. Заедно започват да разкриват тъмни тайни за себе си, своите семейства и злокобния град, в който живеят. По-приказен вариант на “Здрач”, в който влюбените главни герои са с магически сили, а не вампири или върколаци, тази лента ще се хареса най-вече на по-младите зрители, както и на порасналите романтици.

Повече за хрониките >>

Код: Олимп

Код: Олимп

Описван като „Умирай трудно в Белия дом” екшън-трилърът с Джерард Бътлър и Ашли Джъд разказва за изморения от живота агент от Тайните служби Майкъл Банинг. Без никакво предупреждение Белия дом е атакуван и превзет от група корейски терористи, които са готови на всичко за да постигнат целите си. Банинг се оказва единствената надежда за спасението на президента на Съединените щати. Залозите се увеличават с всяка изминала минута, а заплахата на терористите за ядрено нападение е на път да се превърне в реалност. Дали ще се справи? Много ясно. Как? Гледайте и ще разберете.

Емпайър Стейт

Кадър от Емпайър Стейт

Базиран на истински случай от 1982-ра година, “Емпайър Стейт” разказва историята на двама приятели от детството, които планират да оберат тежко охранявана бронирана кола, превозваща над 11 милиона долара в брой. По петите им обаче е отдаден на професията си нюйоркски полицай, който е готов на всичко за да им попречи да изпълнят плана си. Най-голямото предимство на този филм е в актьорския каст - Лиъм Хемсуърт, Дуейн Джонсън - Скалата, Ема Робъртс, останалото е… екшън история.

Скитница

Кадър от Скитница по Стефани Майър

По романа на Стефани Майър (авторката на “Здрач”) „Скитница“ е история за любов и саможертва в нов, футуристичен свят, в който на карта е заложена съдбата на човечеството. Накратко - Земята е превзета от миролюбиви извънземни, известни като “душите“. Повечето индивиди от човешката раса са станали приемници – овладяни са умовете им, но телата им са непокътнати. Мелани е член на малка група човеци, които оказват съпротива на нашествениците, но е заловена от Търсачката - миротворец, подготвен да защитава новата раса от последните останали човеци. Въпреки отчаяната борба на Мелани, в тялото й е хирургично имплантирана “душа“ на име Скитница. Скитница е предупредена за предизвикателствата на живота в тялото на човек. Тя знае за завладяващите чувства, за страстите и твърде ярките спомени, но има една трудност, която не е очаквала: предишната обитателка на тялото не иска да се откаже от ума си. Фантасмагория с млади актьори и режисьор с чудесна биография - този филм заслужава поне... един шанс.

Отвъд дърветата

Отвъд дърветата - тук - Райън Гослинг и Ева Мендес

По думите на режисьора Дерек Кианфранс това е "епичен криминален филм с много мистерия, който се фокусира върху историите на няколко различни поколения." По-важното е, че в главните роли са Райън Гослинг, Брадли Купър и Ева Мендес, които винаги вдигат летвата на очакванията към всеки свой проект. Сюжетът на този проследява преживяванията на мотоциклетния каскадьор Люк Глантън (Гослинг), който е принуден да стане банков обирджия за да може да издържа новородения си син. Пътят му обаче се пресича с този на непоклатимия полицай с политически амбиции Ейвъри Крос (Брадли Купър), който е твърдо решен да го прати зад решетките. Кой ще надделее? Попитайте на VOYO.

 

 Зрителна измама

Зрителна измама

„Зрителна измама” смесва магия, неочаквани обрати, малко мистерия и страхотен актьорски състав под веща режисура. Сюжетът разказва историята на четирима фокусници, които успяват да направят няколко наистина зрелищни обири на банки. Докато заедно с полицията се опитвате да разгадаете фокусите, а те - да уличат талантите в кражба, ще научите това онова за модерното “магьосничество”, което може да гледате по телевизята и пак да не разберете какво се случва. За да е още по-интересно се намесва и Морган Фрийман, а на финала със сигурност ще останете изненадани.

 Джобс

Джобс

Каквото и да се каже и заснеме за живота на Стив Джобс, изглежда винаги ще е малко. Опит за малко достатъчност е този филм, който разглежда живота на известния изобретател, бизнесмен и основател на една от най-успешните компании въобще. От младежките му години, когато е бил част от хипи-движението и се е отдавал на ежедневие, изпълнено с купони и наркотици, до възхода му като съосновател и изпълнителен директор на мулти-милионните компании за революционни технологии “Пиксар” и “Епъл”. Въпреки че не успява да завърши колеж, амбициозния Джобс осъществява мечтите си и благодарение на визията си за бъдещето и развитието на технологиите той се превръща в един от най-популярните и уважавани изобретатели на 20-ти век. Как именно - гледайте превъплъщението на Аштън Кътчър и може би ще разберете.

 

10 урока на Стив Джобс за живота >>

За още интересни заглавия посетете VOYO - единствената легална платформа за онлайн видео съдържание у нас.

Тагове: филми voyo кино