Реклама

На 1 януари bTV Lady ще изненада романтичните натури с премиерната за България индийска драма „Стари джинси”. Лентата ще се излъчи от 18:30 часа в първия ден на новата година, за да представи историята на Сидхар Рей, който преоткрива ценността на приятелството при завръщането си в Индия след 12 години в Ню Йорк.

Филмът проследява едно изследване на миналото на Сидхар, което той предприема, за да възстанови връзката с четиримата си приятели, с които израства в малък град в Химачал Прадеш в Индия. Разказан в жанр, подобен на култовия „Cinema Paradiso” на Джузепе Торнаторе, голяма част от филма е ретроспекция за лятото, което променя завинаги живота на героя.

Зрителите на bTV Lady ще видят Сидхарт като успешен компютърен инженер, базиран в Ню Йорк. Той е собственик на голяма софтуерна компания, но води самотен живот. Неочаквано майка му умира и той е принуден да се върне в Индия. Докато пътува обратно към родния си град от САЩ, той си спомня най-важното лятото в живота си. Лятото на 1996 година. В началото той е обикновен човек в малък град, който обича писането на поезия и приятелите си Тино, Боби, Сузи и Сам. Докато се забавляват, всеки от тях минава през агонията и екстаза на израстването. През същото лято младо момиче, наречено Наянтара и сестра й пристигат в града. Сидхар се влюбва в нея, но е прекалено интровертен и срамежлив, за да й признае. Момичетата се присъединят към компанията и задействат сложна верига от събития - момчетата трябва да направят трудни избори за любов, секс, ревност, мъка и предателство, водещи до разбити приятелства.

Когато Сидхар каца в Индия от САЩ, призраци от младостта му оживяват. Той побеждава спомените, поправя грешките от миналото си и преоткрива ценността на приятелство. Връща се в Ню Йорк като по-добър човек, помирен с миналото си и с вярата, че приятелството наистина е като старите джинси - колкото по-стари, толкова по-добри.

Последни

Реклама