Реклама

Вечно твоя“ е едно от шестте премиерни заглавия, с които романтичният канал на bTV Media Group отбелязва своя 6-и рожден ден. Премиерният индийски ще излъчва от 29 януари, всеки делник от 13:00 ч.

Феновете на теленовели ще станат съпричастни на нарастващото напрежение между две фамилии. Аншуман, наследник на имението Ротор, е обещан за жених на момиче на име Паахи от баща си още в ранна детска възраст. Конфликтът между двете семейства обаче не позволява на Паахи да живее в къщата на нейния мъж. Затова Аншуман се жени за момиче по свой избор, когато навършва възрастта за това, но жена му умира при автомобилна катастрофа, като преди това го е дарила със син на име Аян.

Времето минава и Аншуман решава да се ожени за Таня, дъщеря на богат бизнесмен. Той обаче първо трябва да се разведе с Пааки. Той и сестрите му се опитват да принудят Паахи на развод, но тя не желае да разтрогне брака им. А той започва да се влюбва в нея...

Когато Паахи разбира, че Аншуман също иска развод, тя разтръбява пред медиите, че разводът е по нейно желание. Тя иска част от имуществото на Ратор за издръжка. Зет й обаче я уверява, че Аншуман е влюбен в нея, а не в Таня. Затова Паахи поставя условие в замяна на развода – да остане в къщата още седмица, но Таня трябва да се погрижи за домакинството само със седмичния бюджет.

Таня хитрува и настройва Аян срещу баща му, като му казва, че Аншуман е убил майка му. Когато разбира, че планът й да раздели Паахи и Аншуман се е провалил, Таня се опитва да убие Паахи...

Вечно твоя“ е шестото премиерно заглавие, с което през януари романтичният канал в семейството на bTV Media Group отбелязва своя шести рожден ден. С над 40 процента се е увеличил делът на bTV Lady в най-гледаното време през 2017 спрямо предходната година. Женската аудитория (35-55) е повишила дела си с 30% в праймтайма през 2017 спрямо 2016 г.

Последни

Реклама