Реклама

Премиерната за България драма "Необходима грубост" стартира по bTV Lady на 7 април. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа.

Личният живот на психотерапевт от Лонг Айлънд излиза от релси след като открива, че съпругът й изневерява. Опитвайки се да излезе от кризата д-р Дани Сантино започва да работи с професионален футболен отбор и скоро  се превръща в един от най-търсените терапевти за богатите и известните. Спортисти, артисти, политици и други, които живеят в светлината на прожекторите, се обръщат към нейната уникална марка за любовна терапия. Въпреки че кариерата й е възродена, тя опустошава живота й на наскоро разведена самотна майка на двама тийнейджъри.

Създатели на "Необходима грубост" са Елизабет Крюгер и Крейг Шапиро. В ролите зрителите на bTV Lady ще видят Скот Коен, Кели Торн, Мехкад Брукс, Хана Маркс и др. Поредицата е базирана на истинската история на психоложката д-р Дона Даненфелстър и практиката й с Ню Йорк Джетс. Сериалът носи на Кели Торн номинация за Златен Глобус през 2011 година.

Последни

Реклама