Реклама

Джими Дохърти, Кейт Куилтън и Мат Тебът се завръщат за петия премиерен сезон на „Какво ядем?“ по bTV Lady, всеки делничен ден от 14:30 ч. Изпълнени с пътешествия около света, новите епизоди търсят отговори на някои от най-необичайните, заинтригуващи и изненадващи въпроси, свързани с храната, която консумираме всеки ден.

Петият сезон ще разкрие дали енергийните напитки наистина дават енергия? Как се прави „автентична“ италианска паста с натискането на един бутон и как да разпознаем „прясното“ месо, стояло в хладилник три години…

„Какво ядем?“ ще заведе зрителите в джунгла от числа и факти, за да разкрие още: Колко ще ми струва една кола? Как да разберем какво пише в сметката ми за тока? Каква е цената на смъртта? Можем ли да отгледаме пиле до размера на коледна пуйка? Повече месо или повече вода има в шунката? Трябва ли да спрем да ядем храните с глутен?

Вижте още снимки от новия сезон ТУК.

Въпросите понякога ще са прости и смешни, но отговорите винаги ще са шокиращи и провокиращи, обещават авторите на документалната поредица. Зареден с голяма доза чувство за хумор, отборът от разследващи репортери ще търси икономическите мотиви на хората и компаниите, докато експерт счетоводител ще обработва информацията и ще калкулира истинската цена на нещата.

„Какво ядем?“ е едно от шестте премиерни заглавия, с които през януари романтичният канал в семейството на bTV Media Group отбелязва своя шести рожден ден. С близо 30 процента се е увеличил делът на bTV Lady сред аудиторията 4+ в най-гледаното време за периода януари-декември 2017 г. в сравнение със същия период на миналата година, според данните на ГАРБ. Делът на bTV Lady само през ноември 2017 г. се е увеличил с 59 процента за целия ден и с 173 процента в най-гледаното време, в сравнение с ноември 2016 г.

Последни

Реклама