Реклама

Това лято bTV Lady ще зарадва нежната част от аудиторията със специалното си горещо предложение -„Зона без футбол”. Развлеченията за дамите ще започнат от 9 юни и ще включват повече свежи предавания, романтични любовни истории, игри на тайни и модни битки. Сред основните акценти в делничните дни в програмата на женския канал са „царицата” на всички риалити предавания - „Следващият топ модел на Америка”, сериалът „Опасни тайни” и бразилската теленовела „От обич”, а уикендите ще преминат в търсене на любовта със сериала „Изборът на Лара”.

От 9 юни следобедните часове за дамите ще започват с интриги, измами и истинска драма – всичко това умножено по две в хитов сериал „Опасни тайни”, който ще се излъчва всеки делник от 16 часа. Актрисата Александа Чандо ще влезе в ролята на еднояйчните близначки Ема и Сътън, разделени при мистериозни обстоятелства още при раждането. След като се откриват,  подобно на принца и просяка, те разменят ролите си, а от там всичко се превръща в мрежа от лъжи и тайни, която бързо започва да се заплита все повече и повече.
Веднага след омагьосания кръг от лъжи, спортният дух и желанието за победа ще вземат връх, но не на футболното игрище.

От 17 часа на 9 юни bTV Lady започва излъчването на дванайсетия сезон на едно от най-предпочитаните модни риалита - „Следващият топ модел на Америка”. Предаването е гледано от средно 4.35 милиона зрители в САЩ, изразът „Влез сред избраните” е топ репликата на сезона. Наградата за победителката е договор с Elite Model Management, корица на списание Seventeen и договор за $100,000 с CoverGirl Cosmetics. Преместено от Лос Анджелис през миналия сезон, състезанието този път ще бъде Ню Йорк. Първите серии ще покажат Южна Америка, като  дестинация на първия кръг е Сао Пауло, Бразилия. За разлика от предходните сезони, където момичетата бяха 14, в този те са намалени на 13.

След голямата доза красота и състезателен дух в 19 часа bTV Lady ще зарадва аудиторията си с бразилския любовен сериал „От обич”. Фаворит в българския ефир той привлича зрителките с история, която започва във Венеция. Там между Елена и Атилио се зараждат истински чувства, докато в Рио де Жанейро Марсело се подготвя за сватбата си с дъщерята Едуарда. След известни недоразумения и обрати, Едуарда и Марсело се женят. Пътищата на съдбата обаче са непредвидими. Как ще се развият тези любовни истории, зрителите на bTV Lady ще разберат от 9 юни.

Колекцията от нови попълнения през следващата седмица ще продължат и през уикенда. На 14 юни от 17 часа ще започне излъчването на хърватския сериал „Изборът на Лара”. Той ще грабне зрителския интереса с една любовна история, която ще премине през многобройни перипетии. Половинката на Лара (Дорис Пинчич) е Яков (Иван Херцег), който малко след сватбата трябва да замине на дълго пътуване по море. Междувременно булка е оставена на волята на злата си свекърва, като малко след това разбира, че е бременна. Положението на бъдещата майка в дома на семейството на съпруга й става все по-непоносимо и тя решава да предприеме смели действия. След като се разделя с  лукса и разкоша, тя заживява в крайните квартали на града, където става уличен певец.  Дали след завръщането на Яков двамата млади ще намерят пътя обратно един към друг или майка му ще ги раздели завинаги, дамите ще разберат в горещите летни месеци.

Последни

Реклама