Реклама

В следващия епизод на „Революция Z” по bTV Cinema - 28 юли от 20ч., Тино ще бъде обзет от ужасна ревност спрямо новия приятел на Ани (в ролята Тодор Гаджалов). И не без причина. Ситуацията ще се усложни още повече, когато двамата бивши влюбени се изправят пред буквата на продуцентския договор и осъзнаят, че не могат да избегнат клаузите му. В същото време Мира и Боби се радват на чувствата си необезпокоявани и въпреки забраната на Кадиев. Как успяват да си спечелят тази свобода и дали ще запазят статуквото дълго?

Цеков и Пешева, от друга страна, са изправени пред нов проблем – след масовото натравяне с боза, образцовото 197-мо отново ще бъде проверявано. Цеков пак ще прояви въображение, а с малко стратегия и невинен подкуп, както и с верен другар, ще опита да прикрие и този застрашаващ имиджа гаф. Дали Бони и Клайд ще успеят да нарушат закона отново или някой ще ги узурпира?


Маринова измисля нов начин да разобличи Дънкан. Този път вкарва тежката артилерия. Но и англичанинът няма да остане със скръстени ръце. Кой ще излезе победител в поредния рунд от титаничния сблъсък – в понеделник от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema.