Реклама

Хитовият музикална романтична драма „Революция Z” ще се завърти скоро по bTV Cinema. Феновете на сериала ще си припомнят първите два сезона, а след това ще могат да проследят и премиерните епизоди от трети и четвърти сезон. Поредицата ще се излъчва в праймтайма на тематичния кино канал.

В десетките неизлъчвани епизоди на „Революция Z” по bTV Cinema ще влязат нови персонажи, изпълнявани от популярни лица в музикалните среди. Неочаквани трансформации в характерите на младите герои ще съпътстват тяхното израстване и старт в кариерата.

 

Между уроците и любовта Тино, Боби, Ани, Фипо, Мира и Криси ще създават още хубава музика, ще се сблъскат с проблемите на музикалния бизнес, с предателства, разочарования, дори със смъртта. Приятелите ще трябва да вземат трудни решения и да направят редица морални избори. Но и техните учители няма да имат миг спокойствие – директорският пост ще се окаже център на политически игри и хитри ходове.

Ежедневието на Пешева и Цеков ще се превърне в истинско бойно поле, докато Савов ще се отдаде на романтични емоции и пакости, присъщи по-скоро на тийнейджър. Димитрова ще се докосне до пълното щастие след серията любовни разочарования, а Маринова ще покаже лоялност и проницателност, на които никой не е подозирал, че е способна.

Много музика, емоции и любов в четирите сезона на „Революция Z” – скоро по bTV Cinema.