Реклама

Утре вечер - 31 юли, в „Революция Z” по bTV Cinema Мира ще признае, че свободата е по-важна от парите. Но когато баща ти е музикален продуцент и си свикнал на висок стандарт на живот, разходите са високи.

Савов ще взриви учителския съвет с новина – ще се жени! И въпреки че никой не вярва в успеха на неговото преобразяване, той действа активно по подготовката на събитието. Междувременно Ани и Тино затоплят отношенията помежду си и дори искрено се радват на компанията си. Дали това ще се отрази на връзките им с Влади (Тодор Гаджалов) и красивата моделка Деница?  

Мистерията с извънземните се заплита все повече. Фипо е почти сигурен, че ще разгадае техния код, а и открива знаци за предстоящата им визита на всеки метър. Но в комуникацията между видовете ще се намесят Криси и Полковника и ще отбележат заедно втория най-велик подвиг в историята на рода Стойчеви.

Съмненията относно користните планове на Дънкан се разсейват. Но дали британецът не подготвя финалния удар след броени дни? И дали Маринова ще го остави да действа по аферата си необезпокояван, ще стане ясно утре вечер - 31 юли, от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema.