Реклама

В следващия епизод на "Революция Z" - на 24 юли по bTV Cinema, Боби ще бъде завладян от мечтата и амбицията да спечели Мира. А Тино – от отчаянието, че е загубил Ани завинаги. Дали интимните отношения ще се отразят на групата или музикантите ще свирят въпреки всичко?

Цеков отново се заема с „диригентството” на училището – и то с размах. Като „изцяло нов човек”, той ще представи плана си за развитие на гимназията и издигането й до стандартите на немските учебни заведения. Но една ревизия тотално ще обърка плановете му. Дали ще успее да се справи с тези „нечовеци” – инспекторите, ще стане ясно утре вечер от 20:00 часа по bTV Cinema.

Доказателствата за любовта на Боби към Мира започват сериозно да дразнят Ани, но и тайно да се харесват на продуцентската дъщеря. А басистът е напълно отдаден на целта си. Ще успее ли обаче да преодолее нейната недостъпност?

Савов ще се опита да се адаптира към семейния живот – самоотвержено се включва в домашните задължения, дори се отказва от купони. Но докога ли? Жертвоготовен ще бъде и Цеков. Способен на всичко, за да запази имиджа и мира в училище, той ще накара преподавателките да се почувстват като ученички.

Междувременно, преследването между Маринова и Дънкан ще навлезе в критична фаза. И въпреки че ще получи неочаквана подкрепа, учителката по физическо ще се окаже плътно притисната до стената. Какво още ще се случи в „Революция Z” - утре вечер от 20:00 часа по bTV Cinema.