Реклама

Утре вечер в „Революция Z” по bTV Cinema Боби ще понесе тежкия гняв на Кадиев. Но физическите травми няма да го откажат от Мира, дори напротив. Той ще потърси нов начин, за да създаде правилния образ и да получи одобрението на баща й. Но продуцентската дъщеря ще му сервира нова изненада.

Желанието на Савов да балансира между семейния живот с Мария и старите си буйни купонджийски навици ще се визуализира по интересен начин. Неговото творчество ще зарадва Тино и Лили, но майка им няма да бъде толкова въодушевена. И въпреки опитите му да промени поведението си, нещо все ще застава на пътя му.

След като интимната тайна на Фипо стана публично достояние, той ще се постарае да прикрие следите поне пред съучениците си. В същото време Ани ще допусне информацията за раздялата й с Тино да бъде потвърдена. А това ще отприщи редица моменти на ревност и отрицание.

След последния развой на събитията във войната на Маринова и Дънкан, преподавателката по физкултура предприема крайна стъпка. Решението й ще разочарова много хора, но обещава позитивно развитие за нея.

Междувременно Цеков и Пешева планират последната фаза на акция „Боза”. Математичката ще влезе в ролята на примамка, но двамата ще се натъкнат на редица препятствия, дори и на полицейска проверка. Дали в крайна сметка съучастниците ще постигнат желяните резултати или отново ще претърпят провал, ще стане ясно още утре, от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema.