Реклама

Утре вечер - 25 юли, от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema Ани и Тино ще влязат в телевизионно студио за интервю. Там ще се сблъскат с предизвикателството да говорят за връзката и чувствата си. Дали ще успеят да се справят и да покрият изискванията на продуцентите си или напрежението ще избие?

Групата ще се сблъска с още една звезда на музикалната сцена  - комерсиалният поп изпълнител Влади. В ролята ще влезе финалистът от първото издание на "Гласът на България" – Тодор Гаджалов. Героят му обаче ще предизвика смут сред „Революция Z” и особено в сърцето на Тино.  

С една смела и несвойствена постъпка Фипо ще спечели окончателно любовта на Криси. А участие на групата в друг град ще даде възможност на двойките да останат насаме и да се отдадат на интимни ласки. В неловка ситуация ще се окажат само бившите гаджета – Тино и Ани. Как ще прекарат свободното си време далеч от дома музикантите от „Революция Z”, зрителите на bTV Cinema ще видят утре вечер в 20:00 часа.

След неуместната проява на ревност пред Кадиев, Мира измисля план, за да реабилитира Боби. Но увлечен в раздаването на автографи, той ще сътвори поредния гаф. Какво ли обаче може да постигне при комбинация с напрежението и опита да направи добро впечатление? И до там ли ще се ограничи или ще стигне до хедтрик с излагането пред бащата на приятелката си?

В много екшън стил "Цеков" ще се постарае да се отърве от фалшифицираните документи за училищната лафка. Но въпреки всичките му усилия да прикрие фала на Пешева, истината ще излезе наяве и то по грандиозен. Какво ще се случи в 197-мо - утре вечер в 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema.