Реклама

Бягството на Ани (Лорина Ламбурова) от сватбата с Борис (Орлин Павлов) хвърля в смут жителите на Бели Вит. Въпреки че Снежи (Искра Донова) окуражава дъщеря си, че макар и късно, е взела правилното решение, Косьо (Георги Кадурин) и Любо (Дарин Ангелов) не могат така лесно да приемат унижението, на което беше подоложен спортистът пред цялото село. Този път дори полицаят няма да утеши избягалата булка, а думите му ще предизвикат сълзите й.

Катя (Даяна Ханджиева) разбира от сестра си, че тя е причината за провалената сватба. В желанието си да научи дали Борис е направил нещо, с което да я разубеди да се омъжи за него, двамата ще си спретнат голям скандал, а страстите бързо ще преминат от гневни към любовни. Начало ли е това на нова връзка - гледайте тази седмица в „Скъпи наследници“.

Три месеца, след като семейство Дочеви прие да заживее в Бели Вит, за да получи наследството на бай Дочо, всички в шок ще научат, че трябва да се справят с новото му условие - единодушно да изберат кой от тях да напусне семейния дом и да бъде лишен от милионите. Кой ще бъде изгоненият?

Диди (София Бобчева) е изправена пред сериозна дилема - да задържи ли бебето или да направи аборт, каквото е желанието на Васко (Антоний Аргиров). Най-големият й враг Поля (Рая Пеева) ще се окаже човекът, който ще повлияе на решението й, разкривайки най-болезнения момент от живота си. Ще запази ли Диди детето - всеки ден от 18:00 часа по bTV.

Румен (Любо Ковачев) вече крои планове за общото си бъдеще с Катя. Дали обаче тя е готова да му стане съпруга и двамата да имат семейство? А каква голяма тайна крие лекарят от любимата си, която може да му коства завинаги връзката им - разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Венета (Ивана Папазова) е твърдо решена семейството да се събере с всичките си познати от Бели Вит за Бъдни вечер. Ще успее ли планът й и какво ще накара Милица (Койна Русева) да се пибере унизена във фамилната къща?