Реклама

В седмия епизод на „Столичани в повече” на 6 ноември от 21.30 часа, зрителите на bTV ще разберат какво се крие в сандъка, който Спас намери в ресторанта си. То обаче далеч не е достатъчно, за да обезпечи кредита му, а от банката искат да обявят къщата на търг. Поради не особено големия си успех до сега със Спас, Каролина също е решена на драстични мерки и сменя подхода си - решава да използва Пацо, за да се добере до нужната й информация и е готова на всичко, за да успее.

След като в миналия епизод Йордан Лютов прекали с алкохола и забавлевията с млади девойки, Славея решава да „изобличи” съпруга си пред двамата си сина, които обаче не я вземат особено на сериозно, тъй като са концентрирани върху собствените си проблеми. Семейство Чеканови пък се присмиват на новите запознанства на баба Марийка из Европа, но остават със отворена уста, когато в дома им влиза самия Благо Георгиев, а в новините потвърждават на пръв поглед невероятните й истории.

След раздялата си с Пепи и Камелия, Андрей и Елеонора предприемат нов ход, с който да спънат бъдещите планове на доскорошните си приятели. От него, обаче, ще пострадат и самите те.

Отец Григорий продължава да работи за добрия имидж на църквата в Студентски град и се заема сам да подготви сватбата на Цанко и Стефи. Дали тя ще се осъществи, след като Цанко разбира за мистериозния обожател на Стефи,зрителите ще разберат това в петък вечер от 21.30ч. в „Столичани в повече” по bTV.