Реклама

В четвърти епизод на "Столичани в повече" се решава съдбата на бизнесмена Константин Цеков. Той вече едва издържа на условията в обора, където е затворен, когато четиримата Генерали вземат решение да го елиминират. Дали ще го изпратят в блатото или ще се отнесат към него "по-хуманно", както и кого ще изберат за служебен премиер, зрителите ще разберат на втората си среща с тях този петък от 21.30 часа по bTV.

Неясно е бъдещето и на другия близнак Пацо. Лютови разкриват на отец Григорий, че избягалият затворник е при тях и четиримата заедно се опитват да намерят решение на проблема. Планът им обаче може да бъде осуетен от параноята на отеца, че постоянно е под наблюдение. И докато те се чудят как да скрият Пацо от бившия шеф на затвора, който продължава да души наоколо, Яна взима нещата в свои ръце. Тя скроява хитър план, с който веднъж завинаги да се отърват от неговото присъствие.

Рангел пък вече е станал толкова известен, че го канят на среща при президента. И докато той се радва на популярността си, съпругата му Гълъбина се пече на бавен огън в първото си интервю, дадено за предаването на Андрей и Пепи "Любовна математика".

Феновете на "Столичани в повече" ще могат да проследят четвърти епизод от поредицата този петък от 21:30ч. по bTV или неговите повторения по bTV Comedy.