Реклама

„Столичаните” ще изследват дълбините на съзнанието и познанието си в името на истината. Семействата ще бъдат последователи на действителността и справедливостта, търсейки желаното. Всичко това се случва в новия 11-и  епизод на „Столичани в повече“  този петък, 11 май от 21:00 ч.  по bTV.

Семейство Чеканови ще разберат истина, която ще преобърне всичките им представи – ще научат за издирването на Амир, Зухра и техния баща, с изключителна прилика към Рангел.  В опитите си да защити съпругата си, Радко ще направи изявление, което да предотврати обаждане в полицията. Но след него спокойствието в дома на Чеканови ще се изостри. Подбудители на всичко ще бъдат Спас и Йордан Лютови готови докрай да запазят в тайна намеренията си към скритото бежанско куфарче.

 

Освен това, семейство Лютови ще бъдат привидно разделени – мъжка и женска част от семейството. Йовка ще получи обаждане от адвоката си и ще бъде принудена да се яви в съда, за да защити достойнството си, а Славка ще бъде неин защитник и спътник в пътуването.

Пламен ще разкрие на Гришата всички парчета от пъзела за загубения германски вагон и ще го изпрати на „изцелително” приключение. Щом разбира, че две трети от намереното ще бъде негово, отец Григорий ще забрави за всичко и ще се втурне към първата следа. Без да осъзнава, Пламен ще изпрати Гришата на място, което няма да е самотно, място, където ще бъдат привидно скрити повече от две съкровища, място, където борбата за надмощие ще трябва да се преглътне, в името на истината...