Реклама

В осми епизод от единадесети сезон Константин Цеков вкарва Рангел и Йордан в поредния си капан. Уж за да им помогне с актовете за незаконна продажба на зеленчуци, съставени им от кмета Узунов, той успява да накара Йордан да регистрира неправителствена организация в защита на бежанците, а Рангел - против тях. 

Организацията на Йордан - „Славея § Ко”, има за цел да осигури гладкото протичане на проверката в бежанския лагер. Те обаче се обръщат за помощ по отношение на храната към Пацо, който им дава развалена риба и проваля инспекцията. Това поражда у Славка съмнение, че той е разбрал кой стои зад всичко и нарочно саботира плановете им. 

Радко също продължава да се върти около бежанците, заради увлечението си по Зухра. Тя, макар че не го разбира, също го харесва и му помага да победи брат й на шах, за да й позволи да се разходи с него. Григорий също се поддава на страстта си и води Гретхен на разходка с лодка. Това не се харесва на епископа, на когото се налага да спасява двойката от водата. Той напомня на отеца, че от него се изисква въздържание. 

Междувременно Марийка и Гретхен разиграват на Фридрих театър, с който да го накарат да признае, че не е във Виена, а в апартамента си в София. Той се хваща на историята, че любимата му не е добре със здравето.  

В София Елеонора продължава да страда за Андрей в компанията на най-добрия му приятел. На по чашка двамата достигат до извода, че се разбират много добре и отново се събуждат един до друг. Избирайки да остане с Елеонора, Пепи не само пропуска срещата с продуцента, но и казва на партньора си, че няма да работи с него по новия проект.