Реклама

Гимнастикът-легенда Йордан Йовчев влиза в „Столичани в повече“ този петък, 23 март от 21:00 ч. по bTV. Световният и вицеолимпийски шампион се превъплъщава в ролята на охранител от НСО. В четвъртия епизод на сериала зрителите ще видят още две любими звезди в актьорско амплоа – Андреа като водеща на сватбената церемония и Дара като себе си.

Четворният сватбен ден и приключенията около него са основна тема в новия епизод. Съвсем очаквано, нещата няма да се подредят както са били планирани. Зухра продължава да бъде обстрелвана с въпроси за своето минало от страна на семейство Чеканови. Никой от тях не е наясно дали родителите й ще присъстват на сватбата. Междувременно, Радко и бъдещата му съпруга тръгват с човека на НСО,  въпреки притеснението на Рангел и Гълъбина.

 

В това време, Славея и Йордан уреждат довършителните приготовления по сватбата. Те наемат популярен изпълнител специално за случая, като тя ще бъде изненадата на вечерта.  НСО вече са локализирали цялото село, като причината е сватбата на българин с бежанка. Локализират кръчмата на Пацо, като уведомяват, че към Извор пътуват хора от най-високо държавно ниво, специално за случая.

 

И след първите три епизода сериалът затвърждава позицията си на най-гледания български сериал в новата история на телевизионното кино, сочат данните на ГАРБ (единствената пийпълметрична агенция, преминала независим одит) . Третият епизод събра пред екрана на bTV 57 процента повече от всички гледащи спрямо втората по гледаемост телевизия в същия часови интервал.  За периода 1-18 март „Столичани в повече“ е на първо място сред българските сериали и на 2-ро като цяло за сериалите след „Сега и завинаги“.