Реклама

Борбата е ожесточена и безмилостна. В тринайстия епизод на „Столичани в повече”, който ще се излъчи на 18 октомври от 21:30ч. по bTV, зрителите ще видят участниците в семейното предаване, които са готови на всичко, водени от желанието да спечелят голямата награда. Въпреки това, естеството на поредната им задача успява да накара една от двойките да се откаже да продължи напред. Това пък ще нахъса останалите до неузнаваемост.

Задачите им стават от тежки по-тежки. Финалът е все по-близо и част от участниците успявят категорично да преборят конкуренцията – понякога честно, понякога…не чак толкова. При награждаването обаче възниква неочаквана за всички ситуация.

Единствените лица, които не участват в риалитито - Андрей и Пепи, получават леко съмнителни извинителни писма. В крайна сметка двете двойки – Пепи и Камелия, и Андрей и Елеонора - се оказват заедно на вечеря. Какво ще стане, когато сервитьорката пуска телевизора и по него върви „Семейно презареждане”, зрителите ще разберат в тринайстия последен епизод на „Столичани повече” точно в 21:30ч. по bTV.