Реклама

Интригите в осми сезон на "Столичани в повече" се заплитат още повече в предстоящия трети епизод, който зрителите ще могат да проследят този петък от 21:30ч. по bTV. За първи път на светло ще излязат и петимата генерали – хората, които дърпат конците в държавата и които карат дори президента да чака за среща с тях.

В дома на Лютови избягалият затворник Пацо е в центъра на всички събития, а ситуацията се усложнява от уволнения шеф на затвора, който продължава да преследва Гълъбина. Междувременно Рангел вече е станал толкова популярен, че дори родителите кръщават на него своите новородени. И докато той "гладува" в името на истината, поп Григорий е обсебен от конспиративната си теория, че хора на Патриаршията непрекъснато го проверяват и подлагат на изпитания. Това ще доведе до изгубени 50 лева и една неочаквана среща.

Андрей и Пепи ще обясняват на двете си приятелки "любовната математика", а първият гост в предстоящото им предаване ще бъде половинката на един много известен в страната мъж.

"Столичани в повече" ще се излъчва вече всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.