.
Вход / Регистрация
Ненчо заговорничи срещу Стефан Данаилов в дванайсти епизод на комедийната драма „Столичани в повече”
 • 18:00 Опасни улици
  19:00 bTV Новините
  20:00 Великолепният век: Кьосем
  21:30 Веществени доказателства
  22:30 Шоуто на Слави
 • 18:00 Загадките на Лора
  19:00 По средата
  20:00 Щурите съседи
  21:30 Без пукната пара
 • 18:30 Убийство по учебник
  21:00 Търсачът
 • 18:00 Кости
  19:00 Луцифер
  20:00 Стрелата
  21:00 bTV Новините – централна емисия
 • 18:00 От обич
  19:00 Земя на честта
  20:00 Земя на бунтовници
  21:00 Кварталът на богатите
  22:30 Светлината на моя живот
 • 18:30 Екстремни спортове
  19:30 Мобил 1
  20:00 Стронгмен Шампионска лига - състезание по силов многобой
  21:00 Стронгмен Шампионска лига - състезание по силов многобой
  22:00 Бойни вечери
 • 18:00 Революция Z
  19:00 bTV Новините
  20:00 Столичани в повече
  20:50 Революция Z
  21:40 Истински истории
  22:30 Шоуто на Слави
0
Гласувай
 • :(
 • :|
 • :)

Този петък от 21:00 часа, в дванайсти епизод на „Столичани в повече“, зрителите на bTV ще станат свидетели на нов развой на комедийно криминалната ситуация, от която познатите семейства Лютови и Чаканови трескаво търсят изход.

Чеканови получават странна бележка и разбират, че Радко също е похитен. За да го видят отново жив и здрав, те ще трябва да се разделят с цялата сума пари, с която разполагат заедно с Лютови. Двете семейства се оказват в една и съща ситуация – децата им са отвлечени за откуп. Изборът е лесен - те решават да дадат парите на крадците и така да спасят синовете си. В този момент ненадейно в апартамента се появява следовател Стефанов, който воден от алчни подбуди започва деликатно да ги изнудва. Планът му се увенчава с успех и той получава всички откраднати пари. Порочният кръг от лъжи, отвличания и нечестни игри не спира до тук. В обърканата картина отново се включва единственият реален заложник Спас, който за да спаси кожата си, жертва крехката психика на Славка и Йордан и става съучастник на похитителите в изнудването на собствените си родители.

Камелия и Елеонора страдат за провалените си връзки с Пепи и Андрей. Независимо от  младежкия си инат двете двойки преглъщат дразгите помежду си и отново се захващат с работата по снимането на новото телевизионно предаване за религия с водещ Гришата. Отчето най-накрая сбъдва голямата си мечта да бъде водещ на религиозното предаване, но самочувствието му започва да взима връх и обстоятелствата се обръщат срещу него. Светлините на прожекторите и обектива на камерата се оказват тежък товар за Гришата и той прибягва към успокоителното в джобната си манерка. Продуцентите взимат нещатата в свои ръце и Камелия и Елеонора стават помощник водещи, което никак не се харесва на Гришата. Патриархът се появява на снимачната площадка и заварва пълен хаос, а водещият се прощава с най-скъпото си, заради неадекватното си поведение пред камерата и пред всички присъстващи. Озлобен и разочарован от случилото се предишния ден, Гришата решава да заплаши Пацо и да го направи съучастник в нов план, който крои срещу Патриарха.

С какво следователят заплашва Лютови и Чаканови, какво се случва всъщност с парите, как Гришата пропилява най-големия си шанс и какво замисля срещу Патриарха, зрителите на bTV ще разберат на 27 май от 21:30 часа.

Столичани в повече” се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.

Коментари
 • Най-старите отгоре
 • Най-новите отгоре
Вашият коментар: