Реклама

Трети епизод на комедийната драма „Столичани в повече”, която ще се излъчи на 25 март от 21.30 ч. по bTV, ще предложи на зрителите още по-изненадващо развитие на криминалната история, която се случи в банковия клон. Едни ще имат късмет да бъдат материално облагодетелствани с пари, паднали буквално „отгоре”, а други ще се озоват в големи неприятности .

Лошият късмет продължава да съпътства семейство Чеканови и семейство Лютови. Радко е привикан от полицията като заподозрян в обира на банката, а Спас се отчайва още повече, след като от банката отхвърлят епикризата за простреляния му крак. Служителката на банката му заявява, че няма как да покрият заема му и че възможно най-скоро трябва да внесе вноската си. 

Андрей и Пепи се запътват към Рилския манастир, за да намерят информация за мистичната икона. Отец Григорий също бива привикан за разпит в полицията, но за щастие късметът е на негова страна и не само, че се измъква чист от ситуацията, но и получава дар, паднал „отгоре”.

Какво ще се случи с Радко, ще продължи ли да свири Йордан, ще успеят ли Пепи и Андрей да намерят някаква следа, която да ги отведе при иконата и ще задържи ли парите отец Григорий, зрители на bTV ще научат на 25 март от 21.30 ч. в третия епизод на комедийната драма „Столичани в повече”.