Реклама

В единайсти епизод на комедийната драма „Столичани в повече” зрителите на bTV ще проследят развитието на историята с криминален привкус, в която са забъркани семействата Лютови и Чаканови. Този петък от 21:30 часа към вече познатата заплетена ситуация ще бъдат добавени още няколко нови възела.

Намерената от Лютови и Чаканови крупна сума пари се оказва тежко изпитание за тях. След дълго лутане, двете семейства намират перфектното скривалище за богатството си, но зоркото око на полицията продължава да следи всяка тяхна стъпка. Проблемите на новобогаташите, обаче не свършват до тук. Те ще се сблъскат и с необмислените действия на Радко и Спас, чиито конци упорито се дърпат от истинските обирджии на банката. Изнудвани от престъпниците, Лютови и Чаканови попадат в ситуация без изход, което отново довежда до напрежение и обтегнати съседски отношения.

Последният знак от веригата на Панкратий води отбора на Пепи, Андрей, Гришата и Пацо в кабинета на Патриарха, където всички очакват най-накрая да открият дълго търсената смехотворна икона. В патриаршеската приемна обаче, Пацо намира нещо много по-вълнуващо от смеещата се икона.

Яна става свидетел на полицейския арест на Радко и бива въвлечена в порочния кръг от лъжи на Славка и Йордан, които имат нов план за действие срещу Лютови. Междувременно Радко е подложен на кръстосан разпит в ареста и без много да му мисли разказва всичко, което знае  на старшия полицай.

Къде Лютови и Чаканови скриват парите, как похитителите на Спас се свързват със семействата, ще се изправят ли новите приятели отново едни срещу други, какъв е новият план на Славка и Йордан, какво всъщност иска полицията от Радко и ще намерят ли най-накрая Пепи и Андрей смехотворната икона зрителите на bTV ще разберат на 20 май от 21:30 часа.

„Столичани в повече” се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.