Реклама

Тази седмица bTV ще излъчи тринадесетия последен епизод от осми сезон на комедийната поредица "Столичани в повече". Феновете на сериала ще имат възможността да проследят развоя на събитията в един час, изпълнен със смях, изненади и неочаквани обрати.

В последния епизод на популярния български сериал братята Цекови най-накрая ще се изправят лице в лице и враждата между двамата ще намери своята развръзка. Основно действащо лице в предстоящите събития ще се окаже отец Григорий, воден от желанието си да се върне на работа в църквата. Приятел или предател е Гришата и кой от двамата близнаци ще се окаже по-хитър, зрителите ще видят в епизода този петък - 29 май.

Семейство Чеканови също ще се окажат във вихър от събития. Радко за пореден път ще покаже, че е "гордостта" на семейството, изявявайки се като първи гост в новото телевизионно предаване с водещи Ели и Ками. И докато премиерският син чупи рейтинги с предложение за брак в ефир, Елеонора го вкарва в капана и разкрива скандална информация за злоупотребите на премиера.

Лютови от своя страна следят предаването по телевизията и се радват на последиците от политическия скандал, но лошият късмет не подминава и тях. Междувременно става ясно, че четиримата Генерали – хората, които дърпаха конците по време на целия осми сезон, са изчезнали и съдбата им е неясна. За кого тази новина ще се окаже фатална и защо, това ще стане ясно в последния епизод на "Столичани в повече" този петък от 21:30 часа по bTV.