Реклама

В четвърти епизод на "Столичани в повече" малката Яна взе нещата в свои ръце и скрои хитър план, благодарение на който семейството й да се отърве веднъж завинаги от бившия директор на затвора. Резултатът е налице – той е арестуван за корупция, а Лютови най-накрая могат да си отдъхнат.

Междувременно става ясен новият премиер, което провокира поредица от събития. Президентът избира за поста Рангел, което предизвиква недоволството на четиримата Генерали и те ще активират своя план "Б". Не само те, но и Лютови не са никак щастливи от този факт. Изключение прави Андрей, тъй като изборът става причина за успеха на новото му телевизионно предаване с Пепи и момичетата.

Едва осмелили се да си покажат носовете извън апартамента, Лютови ще се сблъскат с нов проблем – журналистите пред апартамента на Рангел. Това ги принуждава да търсят ново скривалище за Пацо, което ще стане причина за размяна на крошета и една прекъсната целувка.

Отец Григорий продължава да страда от мониторинга на Светия синод, а Спас обикаля столицата и агитира млади и стари, мъчейки се да продаде бастуните си. Елеонора решава да сложи край на продължителното чакане и да притисне в ъгъла Андрей, за да й обърне внимание. Как ще се развият всички тези събития обаче, зрителите ще могат да проследят този петък от 21:30ч. по bTV.