Реклама

В пилотния епизод на новия десети сезон на хитовата комедийна драма „Стличани в повече”, която ще се излъчи на 11 март от 21.30 ч. по bTV, зрителите ще се потопят отново в бурния живот на добре познатите герои – Лютови, Чаканови и техните приятели, броени дни след като парите от рилитито „Семейно презареждане” са откраднати от Спас и Каролина.

За Радко Чеканов новият сезон започва с нова работа. От радост, че най-после се е хванал да работи и то като таксиметров шофьор, Рангел му прави специален подарък. Безработният бивш премиер също тръгва да си търси работа. Решил, че ще загърби политиката и ще намери подходяща позиция в културата или спорта, той се явява на първото си интервю, придружен от Гълъбина.

Йордан и Славея са изправени пред важен избор. Славка решава, че след като е завършила българска филология, може да преподава на ученици частни уроци по литература и да си докарва някакви доходи. Йордан пък прави опит да се върне към своята младежка любов - саксофона.

На специална пресконференция по телевизията Секретарят на Синода и зам.- министъра на образованието обявяват, че след дълги дебати най-после е взето решение в българското училище да се въведе предмета „вероучение”. За Андрей Лютов, Пепи Пейчев и отец Григорий, това е чудесна новина, а защо зрителите ще разберат в първи епизод на семейната драма.

Какъв подарък получава Радко Чеканов, какво се случва на първото интервю на Рангел, ще се окажат ли успешни новите начинания на Йордан и Славея и какви са предприемчивите идеи на Андрей, Пепи и отец Григорий зрителите на bTV ще разберат на 11 март от 21.30 ч. в първия епизод от новия десети сезон на „Столичани в повече”.

„Столичани в повече” се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.