Реклама

Поредният епизод на „Столичани в повече” - тази сряда от 21:30 часа, ще предложи нови скандални обрати около партия „Елит”. След като в миналия епизод Рангел хвърли бомбата като обяви, че заема лидерската позиция в партията, то сега той все повече ще набира сила и ще утолява жаждата си за власт. Но една молба за напускане на партията ще обърне хода на събитията. Междувременно Славка и Праматаров ще се срещнат с шефа на управляващите - Камишев, за да се опитат да се внедрят сред опозицията като независими депутати.

Гълъбина ще отиде при шефа на затвора и ще му представи идеи за сюжетна линия на филма, който планират да „снимат”. Всичко е добре докато директорът на затвора не поставя своето условие. Какво ще е то и помощта на кого ще им бъде нужна - зрителите ще разберат в новия епизод на „Столичани в повече”.

Елеонора ще претърпи промяна и ще признае истинската си същност пред баща си. Тя ще попадне под обсега на подозренията на служители на ДАНС и ще бъде задържана за разпит. Какво ще последва след този разпит- утре вечер от 21:30 часа в новия епизод на „Столичани в повече”.