Реклама

Този петък, 17 март, от 21 часа Андрей и Гришата ще отидат на среща в телевизията, където отецът ще се опита да изпъкне още пари и да привлече вниманието към себе си. Резултатът определено няма да е в тяхна полза и за един ден те ще трябва да подготвят концепция за ново ток-шоу, първите два епизода от което да са за тяхна сметка. 

Рангел и Йордан се подготвят за предстоящите си интервюта за работа. Американците предлагат на Йордан да е представител на техните ГМО продукти. Същото предложение получава и Рангел, но от руснаците. Заплатите и на двамата са изключително високи, но едно условие ще ги накара да се замислят – те и семействата им трябва да се върнат на село. И то не къде да е, а в Извор. Двете семейства се стягат да се изнесат от мезонета на Сийка, когато Гълъбина е приклещена от Пацо, който я моли да му помогне да избяга от този „бардак”. 

Проблемът на Лютови и Чеканови вместо да е разрешен, се оказва по-голям, отколкото изглежда. Двете семейства нямат къде да живеят, докато не чуват таен разговор между Радко и Яна, които обсъждат какъв бизнес да развият с парите за образование, дадени им от баба Марийка.  

Извор се оказва апетитно място и обект на интересите и на излезлия от затвора Константин Цеков. Той държи в ръцете си настоящия кмет на Извор и го принуждава да не разрешава изкупуването на земи и инвестирането в региона. 

Спас и Каролина правят планове за своето бъдеще. В откровен разговор Каролина му разкрива, че е регистрирала охранителна фирма на негово име. Офисът на фирмата е в дома на Андрей, където Каролина се приготвя да се срещне с кандидати за работа. Андрей и Елеонора установяват, че годежният й пръстен липсва. Двамата, подкрепени от Каролина, обвиняват невинния Спас, който бесен напуска апартамента.  

Ще намерят ли място в Извор Лютови и Чеканови, Спас ли е замесен в поредната кражба, какво ще се случи с отец Григорий, Пацо и младите тв продуценти, предстои да стане ясно във втори епизод на „Столичани в повече”.