Реклама

Шести епизод на комедийната драма „Столичани в повече”, която ще се излъчи на 15 април от 21.30 ч. по bTV, ще покаже на зрителите, че понякога животът ни изправя пред големи пречки, а понякога просто ни показва, че не всичко е толкова сиво. Дали най-после слънцето ще изгрее на улицата на Чеканови и Лютови, или положението им ще си остане все така окайващо, ще стане ясно този петък.

Спас и Григорий се договарят за парите, като Спас взима само 200 000 лева. Свидетели на тайната им сделка стават Пацо и Радко. Не след дълго Радко се прибира вкъщи и се опитва да разкаже на баща си какво е видял, но Рангел не иска и да чува нищо от сина си. Дори Радко се озовава на улицата, опиянен и склонен да разкаже за случилото се на най-неподходящите хора, а именно крадците на банковия обир.

Андрей, Пепи и момичетата откриват монаха, който е бил много близък с Панкратий. Те се надяват да получат най-после нужната им информация от него, но нещата се объркват. Те биват приспани от отеца и натоварени в един бус.

Следовател Стефанов тръгва по петите на Пацо, като се опитва да го сплаши. Той се паникьосва и тайно от Гришата решава да се отърве от парите. Захвърля ги до един контейнер и побягва. Случайно или не, в този момент двете съседки Славея и Гълъбина отиват да изхвърлят боклука. Докато се оплакват една на друга за проблемите вкъщи, те намират чантата с парите.

Ще сближат ли парите двете съпернички – Славея и Гълъбина, какво ще се случи с Андрей, Пепи и момичетата, ще се озове ли Спас в беда, след като Радко разказва на крадците видяното, зрители на bTV ще научат на 15 април от 21.30 ч. в шестия епизод на комедийния сериал „Столичани в повече”.

„Столичани в повече” се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.