Реклама

Героят на Васил Банов – патриархът на семейство Чеканови, който почина още в първия епизод на първи сезон, се завръща в „Столичани в повече“ – този петък, 30 март от 21:00 ч.  по bTV.

Радул се връща в съня на сина си Рангел (Любо Нейков), прави голяма интрига,  а с лед това ще се появи и в съня на Радко (Васил Драганов) за втора интрига.

 

„Периодът на снимките с Васил Банов беше изключително интересен и позитивен за мен, въпреки че беше изключителен студ, разказва Любо Нейков . Бяхме в една гора на минус, сигурно, 30 градуса. А той не е огромен, той е чутовен професионалист. Човек, от който можем само да се учим“.

С една неприветлива и неочаквана ситуация започва предстоящият епизод.  Никой не е предполагал, че светкавицата в дома на Чеканови ще удари втори път на същото място и отново ще бъде с фатални последици. Независимо че е веднага повикан, в ръцете на Спас издъхва вторият съпруг на баба Марийка – Фридрих.

 

Интригата се заформя, когато в последните си думи, австриецът посочва личната си флашка, чието взимане Спас умело прикрива от орловите погледи на Чеканови. Прибирайки се в дома си, Спас отказва да се възползва от втората си първа брачна нощ с Йовка и вглъбено се опитва да дешифрира паролата, с която са заключени файловете.

В точния момент друг човек ще се окаже решението на проблема на Спас – сестра му Яна. Поради повреда на видео файловете от сватбата на Радко и Зухра, тя ще посети свой приятел – хакер, който да й помогне във възстановяването на предишното състояние на файловете. А за Спас това е прекрасна възможност да открие паролата на флашката на австриеца.

 

В дома на Чеканови желанието на Рангел да забогатее чрез наследство се превръща в невъзможно. Баба Марийка отива в Австрия, където като единствена съпруга,  да поиска половината от богатството на Фридрих.

Докато разчиства бъдещата стая на младоженците Радко и Зухра, Гълъбина става свидетел на странно държание от страна на Зухра. Коренът на това е куфарчето на австриеца, в което тя намира снимки и информация за нея, брат й и баща им.

Изненадите за Гълъбина се увеличават с още една – тя става свидетел и на бълнуването на Рангел, без изобщо да знае, че в този сън се явява баща му Радул.

Какво има да заяви Пацо на двете семейства, какво ще предаде Радул на сина си, дали Спас ще каже на някой за откритието си и ще получи ли помощ, за да разбере какво крие флашката – този петък от 21:00 ч. по bTV.