Реклама

Най-гледаното публицистично предаване в България отбелязва своя четвърти рожден ден тази седмица с истории и гости, които показват силата на човешкия дух и дават надежда. В главната роля в „120 минути” тази седмица влиза една легенда на 80 – Милчо Левиев, койото говори за музиката, славата и живота на истинския творец.

Тази неделя след 17:00 ч. гледайте ексклузивно в ефира на bTV и историята на доц. Иглика Михайлова, която преди три години беше блъсната от трамвай и едва не загуби живота си. След като лекарите ѝ дават 10% шанс за живот, тя прескача пропастта и днес има какво да разкаже на своите собствени пациенти, които се борят за живота си в онкологията.

Един от най-близките хора до Кубрат и Тервел Пулеви – треньорът по бокс Борислав Бояджиев говори със Светослав Иванов за плановете на претендента за световната титла по бокс след контузията.

В предаването гледайте още една история за живот в единство – християни и мюсюлмани от Чепеларе с общ събор и молитва за доброто на града и единение на хората. В рубриката „Талантите“ Леда Цветкова разказва историята на Добри един бъдещ голям художник с аутизъм.

Във „Време за отговори“ омбудсманът Мая Манолова среща въпросите на Светослав Иванов за частните съдебни изпълнители и промените в Гражданския процесулен кодекс.

С топ стандарти за качествена журналистика, вече четири години екипът на „120 минути” изгражда утвърдена и авторитетна трибуна, предпочитана от ексклузивни събеседници  от целия свят, които зрителите не могат да видят другаде в български ефир. По данни на ГАРБ за първата половина на 2017 година предаването е избор на почти всеки трети зрител в активна възраст (18-49 години) в своя часови диапазон.