Реклама

Силен старт на четвъртия сезон на „120 минути” очаква зрителите на bTV тази неделя от 17.00 до 19.00 ч. Към екипа на предаването от Канзас, САЩ, ще се присъедини един от най-четените съвременни български писатели - Иво Иванов. В рубриката си „По пътя” Иво ще разказва за нещата от живота по начин, който само авторът на „Кривата на щастието” може.

„120 минути” ще стартира и още две нови рубрики. В „Големите” Леда Цветкова ще разказва за личностите от историята ни, които карат българите да се гордеят - през очите на техните роднини и приятели. В неделя рубриката ще бъде посветена на писателя Георги Марков по повод 38 години от убийството му.

В новата рубрика „Красив ум” Вяра Деянова ще среща зрителите на bTV с хора, чийто блестящ ум, морал и сърце вдъхват надежда и днес. Първият й събеседник ще бъде българският учен Евгени Делев. Той работи в екип с френски учени, разработили ДНК тест, който проследява родословното дърво на човек до 5 хиляди години назад.

„120 минути” продължава и вече утвърдените и очаквани от зрителите рубрики. Предаването ще започва със станалия запазена марка на Светослав Иванов „Коментар на водещия”. След него тази неделя в „Роуминг” зрителите на bTV ще видят ексклузивно интервю с един от оцелелите от ада на 11-ти септември в Ню Йорк. 15 години по-късно той застава пред камерата на „120 минути”, за да разкаже за това колко неочаквано може да реагира човек в екстремна ситуация.

Във „Време за отговори” водещият и занапред ще задава актуални въпроси към политиците. В неделния следобед на 11 септември негов гост ще бъде президентът от 1997 до 2002 година Петър Стоянов. Зрителите също могат да задават своите въпроси във Facebook страницата на предаването, където ги очаква Александра Кръстева.

Продължава и рубриката „Деца и родители”, в която вече са гостували десетки известни българи с техните деца. В неделя зрителите ще видят актрисата Ева Тепавичарова и двете й деца.

В „Главната роля” и през този сезон ще влизат само хора, спечелили доверието на зрителите. Тази неделя финалът на „120 минути” е Катерина Евро. Вечното момиче на българското кино празнува 60-годишен юбилей.