Реклама

Близо 42,4% от телевизионната аудитория проследи първата приказна история, разказана от предаването „Бригада Нов дом” на 2 март от 21.00 часа по bTV. В четвъртък вечер Мария Силвестър сподели със зрителите историята на Огнян и синовете му Калоян и Борис. Над 1 100 000 зрители се запознаха със сем. Филипови и техния живот, който е наситен със загуби, предателство и много предизвикателства на съдбата. В него обаче има надежда и мечти, които показват, че въпреки изпитанията, предложени от живота, светлината в тунела се появява рано или късно.

В продължение на още 13 седмици зрителите на bTV ще станат свидетели на това как героите в предаването водят ежедневна борба за достоен живот. Всички те копнеят за по-хубав дом, но се чувстват безпомощтни пред съдбата, която ги е застигнала. Пратеникът на „Бригада Нов дом” - Мария Силвестър и строителите на чудеса, предвождани от Караджов ще върнат надеждата и усмивките както на всички тях, така и на зрителите на bTV, които изживяха техните емоции.

Този четвъртък, 9 март, във втория епизод от новия сезон на социалния проект „Бригада Нов дом” Мария ще представи на зрителите историята на семейство Велинови – три поколения, които живеят в малък апартамент в София. След раждането на близнаците, жилището, в което живеят дотогава само четиримата възрастни, става прекалено тясно за шестчленно семейство и родителите са принудени да преместят част от кухнята в коридора, което води до разпад на отделни помещения и появява на мухъл из целия апартамент. Повечето мебели са стари и основен ремонт не е правен от повече от тридесет години. Децата мечтаят за собствена стая и повече място за игра, а родителите им за малко кътче за усамотение.

На помощ на семейство Велинови ще се притече вече познатата бригада на главен бригадир Караджов и очарователната водеща-помощник Мария Силвестър. Този път екипът е изправен пред не една и две кризисни ситуации. Дали момчетата, Караджов и Мария и този път ще успеят да сбъднат мечтите на семейството за уют и спокойствие, зрителите на bTV ще разберат на 9 март от 21:00 ч.

 

Последни

Реклама