Реклама

Най-успешният риалити сериал у нас "Истински истории", завоювал място сред топ програмите в телевизонния ефир тази година, се завръща по bTV с втори сезон още в разгара на лятото. От 1 юни от 21.30 часа зрителите ще стават свидетели на нови драматични събития, проблемни ситуации и обрати в живота на реално съществуващи хора от богатия архив от случаи на известния психолог Ани Владимирова.

Поредицата ще продължи излъчването си от 8 юни, всеки понеделник и вторник от 21.30 часа.

„Риалити сериалите завоюваха трайно място в телевизионния праймтайм и това се дължи именно на „Истински истории” – най-качественият и най-успешният проект в този жанр у нас. Първият сезон на поредицата дълбоко развълнува аудиторията и предизвика оживени дискусии, най-вече заради автентичността на разказаните истории. Радвам се, че ще зарадваме зрителите на bTV с новите епизоди още в летните месеци, когато търсенето на разнообразно ТВ съдържание е засилено” коментира Маргарита Александрова, Програмен директор, bTV Media Group.

Първият сезон на „Истински истории” привлече средно над 900 000 зрители и достигна до близо 38% от цялата ТВ аудитория. Предаването силно заинтригува младите зрители (18-34) и активната аудитория (18-49), като резултатите се покачваха с всеки изминал месец, за да достигнат дял от 37,4% през март и за двете таргет групи.

Вторият сезон ще заложи на истории с още по-заплетени взаимоотношения, силни емоции и зрелищни събития, които обобщават и често срещаните проблеми, с които се сблъсква съвременният българин. Зрителите ще видят истории за домашно насилие, невъзможна любов заради етническа нетолерантност, родителски грешки, измами. „Истински истории” надникват и в света на супер богатите, за да пресъздадат проблеми като пристрастяването към алкохола, наркотиците, хазарта и дори към пластичните операции.

Местата и имената на участниците са променени. В ролите отново влизат непопулярни актьори и любители, което допълнително помага на зрителите да припознаят себе си и собствените си преживявания в поредицата.

Ани Владимирова ще се включва в епизодите и с конкретни съвети, пречупени през психологическия анализ на историите. През април тя взе голямата награда в категория „Психология“ на годишните отличия на фондация “Св. Иван Рилски-Плевен”.

Продуцент на „Истински истории” е „Междинна станция”.