Реклама

Новият сезон на най-успешния риалити сериал у нас - „Истински истории” – започва утре, 20 август, от 21:30 часа по bTV с проблемите на млада жена, която не спира да се оплаква от връзките си с мъжете. Те все се оказват неподходящи и се разделят с нея. Случаят, взет от практиката на психолога Ани Владимирова, се оказва породен от свръхамбиция, която се изразява в желание на жената да стане по-добра в това, което мъжете в живота й обичат да правят.

За да подкрепи посланието на предаването,  че за всеки проблем има решение, още в първия епизод на „Истински истории” чрез нетрадиционното за този тип формати „камео” участие се включва ТВ водещата Ива Екимова. Вижте нейните мотиви тук >>. В този сценарен похват известни личности се появяват за кратко в сцена от епизодите, най-често без реплика и без роля в историята.

Освен Ива Екимова, по този начин предаването ще подкрепят още Иво Танев, Кристина Патрашкова, Кали, Кристо, Ваня Червенкова и други, които зрителите ще видят в следващите издания на „Истински истории”.

„Истински истории” се излъчва в четвъртък и петък от 21.30 часа по bTV.