Реклама

След сериозния зрителски интерес, предизвикан от първия сезон на документалната поредица „Карбовски: Втори план”, предаването продължава със заявка следващите теми да бъдат още по-интригуващи и социално значими. От 14 януари зрителите на bTV ще могат да видят нови истории с неподозирани планове и посоки, които за пореден път ще ги предизвикат да се замислят отвъд общоприетото, отвъд табуто.

В досега излъчените епизоди водещият Мартин Карбовски изпълни обещанието си – да не оставя зрителите равнодушни и да показва цялата палитра „от кухнята на живота”. Камерата му засне и депото за хероин в Столипиново, и най-провокативната българка Николета Лозанова. И вегана Никола Донев, който прокламира възгледите си, облят в изкуствена кръв, и майката, която избира да не даде живот на новороденото си, за да не изневери на „вселенския разум”. Показа и заклетия трезвеник от Казанлък, пълен с абсурдни истории с неочакван край, както и края на оградата, която трябва да брани територията на държавата ни. И освен многообразието в отделните проекти, Карбовски представи нов поглед и неочакван втори план във всеки епизод – чрез разказа на две истории, две гледни точки, сблъсъка на опозиции или свързването на наглед взаимоизключващи се персонажи.

За втория сезон на „Втори план” водещият подготвя нови разтърсващи съзнанието и емоциите теми и герои, лични разкази и обществени проблеми. „На втори план винаги ще има истории, които разсмиват, разплакват, объркват и ви провокират да мислите за проблеми извън ежедневието ви. Винаги ще има неразказани гледни точки. Моята работа е да ги откривам, да ви ги показвам и да не ви оставям равнодушни към втория план на живота наоколо. Защото аз разказвам истории. Две истории. Едната може да е вашата” – казва Карбовски по повод старта на втория сезон.

От екипа на „Втори план” обещават и ударно начало на 14 януари, като и този път провокацията няма да е самоцел.

Последни

Реклама