Реклама

На 21 ноември от 18.30 по bTV старира новото шоу „Лотария България”, което наследява познатата и обичана от зрителите игра „БИНГО Милиони”. След близо една година в ефира на телевизията шоуто „БИНГО Милиони” пораства и започва новия телевизионен сезон с ново име, нови игри,  по-големи печалби и повече шансове за участие в предаването.

Всяка събота участниците в „Лотария България” ще бъдат посрещани от любимия си водещ Владо Карамазов. В новото предаване той ще бъде в компанията на очарователната Райна Караянева.

Владо и Райна ще посрещат всяка събота вечер по 50 късметлии. Измежду тях с жребий ще бъдат изтегляни трима, които ще играят за печалби от над 2 милиона лева в игрите „Кеш клуб”, „Колелото на парите” и „Ротативка”. Други трима щастливци ще се състезават в най-новата игра „Спечели нов автомобил“, която ще донесе на един от тях чисто нов автомобил. Всяка събота по един голям късметлия ще си тръгва от студиото на „Лотария България” с нова кола, към която получава и пълно автокаско, гражданска отговорност и сервизно обслужване за три години!