Реклама

На 27 април започват празничните броеве на "Мама готви по добре". Всеки делничен ден от 18.00 часа до 6 май едни срещу други в кулинарни дуели ще се изправят емблематични семейни двойки, които имат славата на добри готвачи, както и семействата на основните персонажи в шоуто. Спечелените средства ще бъдат дарени на инициативата на УНИЦЕФ и bTV "Заедно от детската градина". Нейната цел е подкрепа за създаването на приобщаваща среда в детските градини за децата със специфични нужди и увреждания.

Началото на инициативата ще дадат Иван и Андрей, които ще играят един срещу друг със своите майки – мама Саша и мама Илиана. Първи пред предизвикателството "Мама готви по-добре" ще се изправят Иван и мама Саша.

"Това не мога да го изпълня. Да не говорим, че тя изброи 25 елемента, които трябва да събера в рамките на 1 минута" – ще сподели Иван, когато мама Саша разкрива своята рецепта. Ситуацията в кухнята ще бъде доста нажежена. Дори водещият Сано ще бъде детрониран от поста си от мама Саша, която ще му забрани да говори, за да не разсейва Иван. "Иван е по-добър от мен, по-сръчен е, но не може да готви" – констатира Андрей. Като доказателство на тези думи на мама Саша ще й се наложи да влиза няколко пъти, а Иван да изкрещи – "Това не е човешка предаване".

Кулинарните умения на Иван все пак ще "панират" Андрей, на когото се пада честта да шпикова...риба. А ситуацията ще се нажежи и от вечния спор за Левски и ЦСКА, който от чисто "символен" в предаването ще се превърне в буквален. Въпреки ситуацията Андрей няма да се предаде и ще изтанцува един необикновен танц. Дали това ще бъде танцът на победата, с койще той ще честити рождения ден на мама Илиана или Иван и мама Саша ще се справят по-добре, зрителите ще видят на 27 април от 18.00 часа.

Победителят от този дуел ще се изправи в четвъртък срещу съпругата на Сано и нейния син - Нели Атанасова и Иво Карамански. Освен тях в празничните издания ще се включат още водещият Александър Сано и мама Настенка, Александър Кадиев и Катерина Евро, Силвия и Теди Кацарови, фолкпевицата Бони и дъшеря й Михаела, както и Лара Златарева с дъщеря си Бернарда.