Реклама

Една от най-красите жени в България и водещата на "Папараци" реши да избяга от студеното време на нашите географски ширини и се отдаде на плаж, забавления и почивка в Дубай. Вижте каква равносметка направи тя на вече отминалата 2015 година:

"Скоро, когато опиша живота си в книга, безспорно създавайки бестселър, главата от нея, описваща 2015-та година, ще носи името - "Целуната от Бог"! Изминаха 365 дни, през които получих безценни уроци, както от съдбата, така и от определени хора! Беше ми трудно, на моменти тъжно, но една усмивчица сякаш ми говореше: "мамо, и това ще мине" и то ми минаваше буквално след секунда, така че благодарени на Никол, за 365 дни, съм била самотна и отчаяна, едва 365 секунди - уникална статистика! И така е от 2012 година, която заради раждането й, сериозно се конкурира по щастие с тази, която изпратих. В нея оставих страхливците, комплексарите и марионетките, за да направя място в "багажа" си за достойните, откровените, любящите и ... Много хора си мислят, че съм просто медиен продукт и ме подценяват, но без да искам да се доказвам пред никой, съдбата ми показа, че аз съм "избраната". Избрана съм да докажа, че нещата, които ми се случиха в личен план през 2015-та, за мнозина ще звучат като научна фантастика! Е, не съм стъпила на Марс, защото не съм пожелала, бях на страхотни места, с още по-страхотни хора! Не съм се срещала с извънземни, защото не съм пожелала, но хората, които влязоха и най-важното "държат ме за ръка" и през 2016-та година, са наистина "извънземно" невероятни. Фактите, не аз, го доказват! Е, ако престанете да гледате на живота ми просто като на жълта хроника, ще се научите и вие правилно да мечтаете и равносметката ви за всяка изминала година ще е като моята, поне три стъпала нагоре, спрямо предишната!!! Добре дошла, моя щастлива, любовна, успешна и незабравима 2016-та, нямам търпение да те изживея!!!"

Скоро, когато опиша живота си в книга, безспорно създавайки бестселър, главата от нея, описваща 2015-та година, ще носи ...

Публикувахте от Nikoleta Lozanova в 31 декември 2015 г.