Реклама

Истории на съпричастност, подкрепа и такива с повече от щастливо продължение ще разкаже тази събота от 16.30 часа Наталия Симонова на зрителите на bTV. Преди това обаче водещата, заедно с актрисата Луиза Григорова, ще говорят в "Предай нататък" за кампанията "Ден на колела – Предизвикателството". Тя е организирана от Биляна Савова - създател на движение "МС-Мога сам" и е посветена на Световния ден на хората с Множествена склероза. В студиото Биляна Савова подробно ще разкрие какви са целите на кампанията, а Луиза ще сподели своите усещания за това как самата тя е успяла да се пребори със суеверията и себе си, и е приела предизвикателството. В знак на съпричастност и подкрепа към каузата Наталия Симеонова обеща да води следващия брой на "Предай нататък" от инвалиден стол, като част от нейния "Ден на колела".

Първата история, която ще бъде представена в съботния епизод на "Предай нататък" се казва "Толкова сама" и разказва историята на леля Радка, която преди години губи своя син Радостин в неравната битка с рака. Жестоката загуба съсипва леля Радка и се отразява пагубно на здравето й. За да се облекчи невероятните болки, е необходима операция, чиято сума героинята няма как да си позволи. С молба за помощ към "Предай нататък" се обръща една от най-близките приятелки на починалия син на леля Радка… Втората среща на екипа с Радка се случва директно в студиото на "Предай нататък", където освен, че научи кой е изпратил Наталия в живота й, Радка получава и така необходимата финансова помощ.

Нужда от любов и топлина имат и двамата братя Петър и Георги, които губят своята майка Светлана, която си отива от кръвоизлив едва на 36 години. Момченцата остават само с болната си баба, за която в момента се грижат сами. При втората им среща с екипа на "Предай нататък" те ще бъдат посрещнати от любимите им хип-хоп изпълнители Сантра и Dexter. Заедно с тях двамата ще изкарат един истински незабравим ден, пълен със забавления, подаръци и изненади в голям атракционен парк. Най-голямата изненада обаче ще им бъде поднесена в студиото.

В този епизод екипът на "Предай нататък" ще се завърне в живота на една от най-запомнящите се героини в предаването – красивата Корнелия от Варна, която стана лице на специална фотосесия, публикувана на страниците на списанието "Жената днес" преди година и половина. За всичко вълнуващо, което й се е случило след излъчването на нейната история в ефира на bTV, за емоциите, новата любов и вече сериозен приятел, тя ще разкаже лично в продължението на историята й.