Реклама

Две необикновени истории ще разкаже тази събота - 23 май, от 16:30 часа в "Предай нататък" Наталия Симеонова. Първата от тях се казва "Да докоснеш добротата", която разказва за Радостина, чийто живот изобщо не е радостен. Сърцето на незрящата героиня е видяло предимно болка - болката от изоставянето, липсата на любов и отхвърлянето. Майката на Радостина е алкохоличка и голяма част от детството й е преминало в живот по домове и приемни семейства… Към този момент Радостина вече е пълнолетна, опитала се е да вземе животa си в ръце и е студент първа година в "Йорданка Филаретова".

При втората си среща с Наталия Симеонова Радостина ще получи неочаквана, но мечтана среща с изкуството. Тя ще изживее истинска трансфомация и преобразяване в арт студиото за работа с керамика и глина. Вдъхновена от всичко, Ради с истинска радост ще научи, че получава и 6 месеца безплатна арт терапия.

"Кари има талант" е втората история, тази на лъчезарната Кари, която преживява жесток инцидент. Преди година почти всички средства за масова информация в България отразиха един зверски инцидент, случил се в град Пловдив. На 19 май 2014 година, с бясна скорост, гръцки студент връхлита и се забива в автобусна спирка на моста Герджика в Пловдив. За ужас на автобусната спирката е лъчезарната Кари, тогава на 15 години.   
При срещата с екипа на "Предай натататък" Кари ще изненада всички с една неподозирана дарба – да пее. За съжаление, независимо че мечтае да се занимава професионално с пеене, Кари много се срамува да пее пред хора. За да се окуражи и разсмее, екипът ще създаде и режисира специално шоу за прослушване на "НЕПЕЕЩИ, но обратно на Кари, копнеещи за изява хора", което ще се нарече "Кари има талант". Участие ще вземат ненадминатите Митко Павлов, Радост Драганова и самата Наталия Симеонова, които ще завладеят сърцата и душите, но не и ушите на публиката.

В студиото на "Предай нататък", Кари ще изпълни своята песен, която зрителите ще имат възможността да чуят. Там, сред публиката, ще бъде вокалният педагог, при когото Кари винаги е мечтаела да взима уроци – г-жа Ева Палакова. На финала, г-жа Палакова ще подари на Кари безвъзмездни уроци по пеене и ще й съобщи за благодродната инициатива на нейни ученици, заедно с които е организирала благотворителен концерт в помощ на Кари.