Реклама

През новия сезон усмихнатите Деси Стоянова и Александър Кадиев ще стигнат по най-прекия път до сърцата на зрителите, търсейки заедно решение на техните проблеми. Ако са ви „метнали“ в сметката, ако търсите справедливост или сте забелязали нередност, екипът ни с радост ще разплете историята ви до край. Очакваме сигналите ви на страницата ни във фейсбук.

Предстоят ни и нови поредици, в които ще разплитаме интересните истории на известни и неизвестни герои. Още в началото на септември ще потърсим най-готиния учител в България, според неговите ученици. Ще ви покажем хората, които с гордост носят призванието „даскал“.

Как 9-ти септември промени човешки съдби – личните истории на хора, за които годишнината е празник, а за други – преврат. Какъв е новият живот на местата, свързани с миналото на различни градове в България?

Отново ще отидем „със звезди на море“ и ще споделим отпускарския сезон с едни от най-нашумелите изпълнители на лятото. Михаела Филева и Били Хлапето, Вензи, Прея, Рут Колева и много други ще ни допуснат до своето лято без грим и с много пясък и слънце.
Ще ви покажем всичко, което остава скрито за зрителите в най-гледаните и мащабни шоута у нас – „Гласът на България“ и „Survivor“. Ще бъдем зад кулисите, ще ви срещаме с участниците и техните близки, ще преживяваме заедно техните най-емоционални моменти.
След успеха на поредицата „Ванга. Истинската“ ще потърсим и неразказаното за живота и мисията на учителя Петър Дънов.

Ще спазим обещанието си да ви показваме какво се случва по-късно с нашите герои. Сбъдна ли се мечтата на Томас от Дупница  да се срещне с Андреа Бочели? Колко книжки прочете детето-чудо Джулио след като получи мечтаната библиотека? Успяха ли Нона и Людмил да задържат свалените килограми в предизвикателството „Промени се“ ? Ще проследим съдбите на хората, които ви докоснаха най-силно в предаването.

А Деси и Сашо ще са такива, каквито са… в пълна готовност да се скарат, да се смеят, да ви забавляват!

Последни

Реклама